Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

5 saker Din leverantör kommer inte att berätta om droppbandet Produktkunskap?

Släpp tid: 2021-06-28 17:46:10  träffar: 19

FSYDRIP Water Saving Technology Co., Ltd


Hello alla, idag har jag', d. Som att presentera för er produkten drip bevattning band som vi ofta använder

1.jpg


because det drip bevattning band är billig och enkel att installera, har det blivit den mest bonden' s förstahandsval. Men känner du fördelarna ochnackdelarna med droppbevattningstejpen? Och hur man korrekt väljer droppbevattning band som lämpar sig för dig, i dag kommer vi att i detalj förklara sammansättning, fördelar ochnackdelar med droppbevattning tejp och dess tillämpning omfattning.


  1. Raw material    

    Drip bevattning band är extruderade PE polyetenpartiklar, polyetenpartiklar PE (nedan kallad PE-partiklar) är indelade inya material och återvunna materials.How kan vi avgöra om de produkter vi mottar är tillverkade avnya material eller återvunna material Det finns flera metoder:

    a. Glansighet   

    ytan på dennya droppbevattnings band är smidig och svart, medan ytan av den insamlade droppbevattnings tejp är vit och ojämn.

     

    2_副本.jpg


    b. Resilience   

    Det Drip bevattningstejp avnya material är lätt att sträcka och inte lätt att bryta. Tvärtom kommer droppbevattningstejpen av återvunna material att bryta så snart det dras, och det har ingen seghet. Men de flesta droppbevattningsband på marknaden görs genom att blanda återvunna PE-partiklar ochnya PE-partiklar i proportion.

    4_副本.jpg


    2. Produktionsprocess   

    70% av återvunna PE partiklar och 30% av denya PE-partiklar blandas i proportion, torkades genom en maskin, upplöst och extruded.The byggt-in patch emitter är injektion formas genomnya PE-partiklar, och sedan varmpressas för att bilda den inbyggda-in droppbevattnings tejp


    3.Advantages ochnackdelar

    Advantages:.


    a. Emitteren är inbyggd, vilket är bekvämt att lägga och sparar installationstid

    b. Den emitter är försedd med ett ultra-long-filtfönster, så att anti-blockage-prestanda är bra

    c. Det avståndet mellan emitteren är flexibelt, och applikationsområdet är adidat. Låg vikt och lätt transportatione

    d.Cheap pris


    Disadvantages. Kort livslängd


    3_副本.jpg


    4.Product Parameters   

    tjocklek av droppbevattning band är i allmänhet 0,2 mm, 0,3 mm och 0,4 mm; Längden av varje rulle är 1 km eller 2 km; Emitteravståndet är 15 cm, 20 cm och 30 cm; Flöde 1,38 L/H, 2 L/H, 4 L/H.   

    mest använda produkterna är produkter med en tjocklek av 0,2 mm, ett avstånd av 20 cm, en flödeshastighet av 2 L/H och en längd på 2000m/roll. Naturligtvis, om de grödor du växer är speciella, kan du också välja att anpassa emitteravståndet och tjockleken. (Fengshengyuan vattenbesparing ger skräddarsydda tjänster)   

    the livslängd för droppbesiktbälten är i allmänhet ett år. Som livslängd droppbevattnings bälten varierar med miljön, temperatur och vattenkvalitet i varje plats, efter lång-term användning enskilda utsläppskällor kan blockeras eller vissa produkter kan skadas och läcker. Därför kommer de flesta människor ersätta dem efternågra månader eller ett års användning.


    5.Application Scope   

    due till sin lågt pris, bekväm installation och enhetlig utsläpp till vatten är droppbevattning band i allmänhet tillämpas på korta-term plantering platser såsom grönsaker plantering, blomma plantskolor, trädgårdar, etc. Om du behöver en längre livslängd, jag föreslår att du använder droppbevattning röret.


    TIPS för installation:. uppmärksamma den uppåtgående vattenutloppet under om att undvika blockering

    微信图片_20210416212020_副本.jpg



Tidigare: 5 saker Din leverantör kommer in...

Nästa: 3 Varma försäljningsprodukter f...