Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Hur tjänar jag mer pengar i jordbruket?

Släpp tid: 2020-09-07 02:08:46  träffar: 12

Med tidens utveckling väljer fler och fler människor som arbetar utanför landet att återvända hem för att starta ett företag eller förbereda sig för att återvända hem för att starta ett företag. Storskalig plantering är den första idén för många människor. Det är också ett bra val att starta ett företag.

 

Jag tror att många människor som kommer att gå med i jordbruksplantningen eller planerar att gå med i jordbruksplantningen kanske inte förstår planteringen alls eller bara förstår en del av den. Hur man startar planeringsplanen utan tekniskt stöd?

annoying.jpg

 

Valet av planteringsprodukter måste baseras på lokal mark, temperatur och andra lämpliga produkter.

Planteringsteknik är inget annat än behovet av att göra rätt saker vid rätt tidpunkt, som att förstå grödans tillväxtcykel och sedan formulera när man ska befrukta, när man ska bevattna, när man ska ta bort insekter, när man ska skydda och så vidare. Enligt vår erfarenhet är detta arbete också fokus för 80% av odlarnas dagliga arbete.

 

Detta kräver intelligent samordning av teknik och odlare. Under de senaste åren har fler och fler människor uppmärksammat projektet för intelligent jordbruk. Detta löser effektivt de flesta problem hos odlare, såsom intelligent bevattning, intelligent befruktning och meteorologiskt uppsamlingssystem, markfuktningssystem kan överföra marktemperatur och fuktighet, pH, lufttemperatur och fuktighet, ljusintensitet och annan information till odlare i realtid.

  Smart-Agriculture.jpg

Och FSY intelligent gödslingssystem kan uppfylla ovanstående krav, kan också anpassas efter kundernas behov, om du är intresserad, kontakta oss för mer information.

 

Tack för din läsning. FSY Water Saving Technology Limited


Tidigare: Hur väljer du ett droppbevattnin...

Nästa: 5 saker Din leverantör kommer in...