Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Vilket är viktigare, kvalitet eller pris?-fsyDrip

Släpp tid: 2021-12-09 15:54:28  träffar: 18

hello alla, jag' m vita från fsydrip dropp bevattning produkt tillverkare. På marknaden är kvalitet och pris oumbärliga ämnen för var och en av oss att diskutera. Idag kommer jag att uttrycka min egen punkt på denna uppfattning.


" " """"quality är löftet att se till att kunderna köper med förtroende, medan Priset är motivationen att locka kunder att köpa. På lika villkor med samma kvalitet på droppbevattningsprodukter är det det mest korrekta valet att välja en produkt med"reaseasable pris ",

pleasenote som jag använde

reaseasable pris

inte

cheap pris. Det finns ett gammalt kinesiskt som säger att&#you bara kan köpa en produkt för ett öre med ett öre. Det kommer alltid att finnas produkter med lägre priser än du på marknaden. Det är inte ett mycket intelligent val att driva pris eller kvalitet helt enkelt.

FSYDRIP har strävat efter en balans mellan de två genom åren. På förutsättning av samma produktkvalitet, minska priset så mycket som möjligt, eller förbättra kvaliteten på våra produkter till samma pris.

 let-&39; s Ta en titt på ett kundfall:#--this klient, från inre Mongoliet inorra Kina, har cirka 50 hektar mark för att odla majs och vete. Som vi alla vet, på grund av den korta tillväxtcykeln av majs och vete, är dropptejpen utan tvekan det bästa valet. Jag rekommenderade patch drip bevattning till honom.-

he sa varför en rulle av din 16mm

drip-tejp med 0,2 mm tjock och 20 cm avstånd är $ 15 dyrare än andra. Jag sa att råvarorna är olika. Vi använder alla märke"New PE-material med god seghet. Han sa att andra människor"

39; s produkt är också heltnya. Jag sa att våra byggda

in-emitterar också är gjorda av heltnya material, och han sa det så är andra. Jag sa att vi har en

year-garanti. Han sa attnågon annan hade en två

year-garanti.i sa:, grattis. Om du hittar en mycket kvalificerad leverantör, som du sa, kan du arbeta med dem först. Om du behöver vår hjälp, kommer vi alltid att vara bakom dig.är faktum, vi brukade ha billiga labyrint droppband innan, men ett kvalitetsproblem kostade oss hundratusentals RMB. Vi stoppade produktionslinjen och uppgraderade och ersatte råvarorna i alla produkter.

e76c259f7d3a04aab1759ff64c14d0aa.jpeg

&#



don

39; T Oroa sig och var räddnär du köper våra produkter, för oavsett vem du köper, kan det finnas problem. Det som är viktigt är vägen, attityd och effektivitet att hantera problem efter att de inträffar. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\ndsuing maximala fördelar är jobbet hos varje köpare, men kom ihåg att de bästa droppbevattningsprodukterna kommer aldrig att visas i det verkliga livet, och du kan bara hitta lämpliga droppbevattningsprodukter eller droppe bevattningsfabrikanter enligt efterfrågan, pris, förpackning och andra förhållanden. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\nthe representerar de personliga synpunkterna på fsyDrip vita och är endast för referens. Om du har en bättre åsikt, vänligen lämna ett meddelande. Tack. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidigare: 3 Varma försäljningsprodukter f...

Nästa: Bevattningssystem: Varför behöv...